Rød Glente Blog - Offentlig

Rød Glente Blog - Offentlig

..............

Her har du mulighed for at fortælle om evt. observationer af Rød Glente til Glentegruppen. Du kan også stille spørgsmål til folkene bag Glentegruppen.

Som ikke registreret bruger, kan du skrive kommentarer til eksisterende indlæg.

Ønsker du selv at skrive indlæg på bloggen, skal du være registreret bruger.

Hvordan bliver jeg så registreret bruger?
Send en mail til blog@rodglente.dk med din e-mail adresse og dit navn, så sender vi en registrerings mail til dig.
Tryk her for at aabne en mail til os.

Hjælp til oprettelse af nyt indlæg.

Havørne og Unge - Unger?

ObservationerOprettet af Ole Nilsson 17 maj, 2011 21:23:04

Hej igen alle.

Var ved Skarresø 14-05-2011. kl 11.00 til 13.40 ca.En god dag med først lidt små regnbyger og så kom solen endelig frem.Havørnene var der begge 2, de fløj en del rundt, og jeg kunne se at der blev fodret en unge i reden.Kunne med sikkerhed kun se 1.

Senere kom den ene med en ny gren til reden, og efter at unger - unge var fodret fløj de begge fra reden og satte sig, hvor de plejer til højre fra reden.lidt efter fløj de lidt længere væk og satte sig i et højt træ og skæntes. Den ene fløj op og satte sig på den anden, har billed af det.Om de bare var kærlige eller hvad skal jeg ikke kunne afgører??

Jeg fik også en vidio hvor den unge jeg så besørged ud over kanten af reden.En ordenlig stråle den kunne skyde, den - de ? har lært at holde reden ren.På billed Nr. 4 kan unges hoved ses til højre for havørnen under den store gren, kik efter næbbet.

Prøver nu at oploade billeder - må se om det kan lade sig gører denne gang.Eller kan de ses på OBS Natur hvis i går lidt tilbage i de nye billeder, under set i naturen og så er det yngletid.


Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.